Daily Mobile Forum
17 April 2014, 09:55 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Read the FORUM RULES - Ignoring the rules will end up with a ban so do NOT ask for registrations keys or share warez links / cracked applications. You have been warned!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: jaf pkey doesn't work on windows 7????  (Read 22582 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sahil01
Full Member
**
Thanks: 23
Offline Offline

Current Phone:
Nokia 5800 XM With C-6 Cfw By PNHT And Samsung Omnia I8910 HD with CFW and nokia 2700,sony e-w350i, nokia 5233

Location:
India

Posts: 95



Activity
0%


WWW
« on: 26 August 2010, 13:49 »

hi  everyone jaf pkey doesn't work on windows 7, when i am try to open jaf with pkey this message show on my destop

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
Saved original.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\original.dll
Starting JCOP emulator ...
Saved JCOP.EXE to: C:\Program Files\ODEON\JAF\JCOP.EXE
JCOP emulator started succesfull on port 8050
Powering JCOP simulator ...
ERROR: JCSIMU_open_socket connect socket: 10061
ERROR: JCSIMU_reset_card initialize
ERROR: Cannot get ATR from JCOP simulator!



* neww.PNG (996.79 KB, 1366x768 - viewed 165 times.)
Logged


Kickme93
Crazy Poster
***
Thanks: 0
Offline Offline

Current Phone:
Nokia XM5800

Posts: 113



Activity
0%


WWW
« Reply #1 on: 26 August 2010, 15:09 »

Right click on the program.exe click properties, look for compatibilty and run it in vista or xp (anyone) as well as in adminstrator mode. click apply then close it.

Double click the program.exe and it will work.
Logged
k4ce
Crazy Poster
***
Thanks: 3
Offline Offline

Posts: 117



Activity
0%


« Reply #2 on: 26 August 2010, 15:39 »

i am using emulator v5 on my windows 7 (32bit enterprise) and i can confirm tat it works
Logged
tutijatek
Full Member
**
Thanks: 5
Offline Offline

Current Phone:
5800

Location:
Hungary

Posts: 70



Activity
0%


« Reply #3 on: 26 August 2010, 23:17 »

I am using win 7 too and it works for me Wink
Logged
bboyvlad
Newbie
*
Thanks: 0
Offline Offline

Posts: 1



Activity
0%


« Reply #4 on: 18 November 2010, 14:07 »

@sahil01, I have the same problem.. how did you solved or you still have it???... I have tried with every compatibility option, and turning off my antivirus
Logged


awangn6600
Forum Elder
****
Thanks: 186
Offline Offline

Location:
Jember, Jawa Timur, Indonesia. | Blog : 1. awangn6600.com 2. awangn6600.blogspot.com 3. Boedoet82

Posts: 1290



Activity
12%

Inactive for few months...


WWW
« Reply #5 on: 20 November 2010, 18:04 »

Hey, i've found a solution,

give it a try : technochat.in/2010/05/using-jaf-on-windows-7-tutorial/

download jaf from that page...

Right click on the emulator, run as windows xp sp 3,
dont forget tick run as administrator option,

this is should work on your pc Grin

if working, give me a +1 Grin
Logged
dlim88
Member
*
Thanks: 0
Offline Offline

Posts: 45



Activity
0%


« Reply #6 on: 21 November 2010, 10:59 »

I am using window 7 ultimate 64bit ...
Working mah ....
Run as adminstrator and set compability mode to window xp or vista
Logged
shaminns
Newbie
*
Thanks: 0
Offline Offline

Posts: 4



Activity
0%


« Reply #7 on: 01 December 2010, 20:23 »

THANKS +1
ITS WORKING
Smiley
Logged
vakkov
Full Member
**
Thanks: 7
Offline Offline

Posts: 51



Activity
0%


« Reply #8 on: 31 March 2011, 08:45 »

I am using windows xp x64 and I can't run the pkey emulator in windows XP compatibility mode. Jaf.exe is also in widnows xp compatibility. What should I do? Maybe install a virtual machine?
Logged
john89
Forum Elder
****
Thanks: 418
Offline Offline

Posts: 1621



Activity
0%


« Reply #9 on: 31 March 2011, 11:42 »

I am using windows xp x64 and I can't run the pkey emulator in windows XP compatibility mode. Jaf.exe is also in widnows xp compatibility. What should I do? Maybe install a virtual machine?

have u ticked run as administrator also?
Logged


bladefire
Hero Member
***
Thanks: 100
Offline Offline

Current Phone:
Nokia 5233

Location:
Pune, India

Posts: 710



Activity
0%


« Reply #10 on: 14 June 2011, 06:32 »

i tried all the above steps and still not working
"error : cannot start JCOP.exe"
HELLLLLLP !!!!!
Logged
Masterquest
Newbie
*
Thanks: 0
Offline Offline

Posts: 3



Activity
0%


« Reply #11 on: 27 November 2011, 20:16 »

Please Help me, I have done every thing you people said but I was unable to solve the problem ,

I have attached the preview

Please Help,

** Bold Post edited by amarjit_rsingh **


* Screenshot (23h 05m 53s).jpg (202.31 KB, 1366x768 - viewed 25 times.)
Logged
Amarjit
Retired Moderator
The Immortal
***
Thanks: 3461
Offline Offline

Current Phone:
Gionee Pioneer P2 running on Custom ROM

Posts: 22319



Activity
9%


« Reply #12 on: 27 November 2011, 20:43 »

Please Help me, I have done every thing you people said but I was unable to solve the problem ,

I have attached the preview

Please Help,

** Bold Post edited by amarjit_rsingh **


Kindly don't post in bold, its against forum rule
Logged
Masterquest
Newbie
*
Thanks: 0
Offline Offline

Posts: 3



Activity
0%


« Reply #13 on: 27 November 2011, 20:52 »

Oh sorry for that,

Others : Help...
Logged
babusheetal
Newbie
*
Thanks: 0
Offline Offline

Posts: 2



Activity
0%


« Reply #14 on: 03 January 2012, 13:55 »

open properties and selet complabitlity as windows xp sp3 and run as administrator.....
Logged


Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  







Daily Mobile - Daily iPhone Blog - Contact us - Forum Rules - © Copyright MAS Media Inc. | Privacy
Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC