Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    195
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    Hey , After changing to Basic HS , I think you should restart the phone and browser may work

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    421
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    Quote Originally Posted by why-not
    Hey , After changing to Basic HS , I think you should restart the phone and browser may work
    That's not the fix, because you replace the Flash files with the Samsung ones, so must be a problem in those files that make browser to crash...

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    184
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    i am also facing same browser problem. browser cant load flash.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    421
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    Quote Originally Posted by balu1234
    i am also facing same browser problem. browser cant load flash.
    Please someone fix this...

    I have already try to copy the Nokia 5800 flash version to C drive, but also makes "Samsung Widget HS" to crash and the infinite loop starts....:/

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    844
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    Quote Originally Posted by spinkol
    Please someone fix this...

    I have already try to copy the Nokia 5800 flash version to C drive, but also makes "Samsung Widget HS" to crash and the infinite loop starts....:/
    As I said, the Samsung Widget HS needs the Samsung flash version. And I think I found the solution: grab the browser from Omnia HD. It is a more up-to-date browser than our latest 5800's one, and it supports the omnia flash too.

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    184
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    Quote Originally Posted by fonix232
    As I said, the Samsung Widget HS needs the Samsung flash version. And I think I found the solution: grab the browser from Omnia HD. It is a more up-to-date browser than our latest 5800's one, and it supports the omnia flash too.
    Great idea bro..

  7. #17
    shadowninty
    Guest

    Default Re: Web Browser Problem

    Quote Originally Posted by fonix232
    As I said, the Samsung Widget HS needs the Samsung flash version. And I think I found the solution: grab the browser from Omnia HD. It is a more up-to-date browser than our latest 5800's one, and it supports the omnia flash too.
    Great idea Fonix +1
    Sounds even tougher then getting all the files for flash though...

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    844
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    Quote Originally Posted by shadowninty
    Great idea Fonix +1
    Sounds even tougher then getting all the files for flash though...
    Not too heavy work
    I will begin working on it tomorrow, I have some stuff to do first

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    421
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Web Browser Problem

    I have a "solution"

    for the flash to work on Web Browser, I have to select "Samsung Widget HS" first and browse with that HS select.

    If I select any other HS, the flash stops to work, I don't know why...:/

  10. #20
    shadowninty
    Guest

    Default Re: Web Browser Problem

    Quote Originally Posted by fonix232
    Not too heavy work
    I will begin working on it tomorrow, I have some stuff to do first
    +1 looking forward to a proper built-in web browser

    BTW offtopic but, will Omnia browser be able to open links in messaging as Opera Mobile when set as default can't


 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. 5530 browser crashing problem
    By rixster89 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2009, 10:39 PM
  2. Problem with the web browser??
    By rubark in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 3
    Last Post: 09-30-2009, 07:56 AM
  3. Internet browser problem
    By xorox_88 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 4
    Last Post: 05-21-2009, 07:59 PM
  4. problem with the internet browser
    By liangmike in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2009, 01:26 PM
  5. web browser problem after update
    By nopewnie in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 9
    Last Post: 04-14-2009, 08:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •