Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3,720
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: weird landscape problem (5800 v50)

    Quote Originally Posted by marvinloess
    Which cfw?
    very weird..

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,259
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: weird landscape problem (5800 v50)

    Add the angle of rotation mod. Pimp juice has it. After adding that to a cfw i never experienced that problem again

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    496
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: weird landscape problem (5800 v50)

    I have that mod and the problem is there. even after soft or hard reset, sometimes after a restart the sensor didn't work, and I have to restart again. I think the sensor is dying

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    341
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: weird landscape problem (5800 v50)

    just use a different CFW... To fix this prob...

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,259
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: weird landscape problem (5800 v50)

    Quote Originally Posted by dark.side
    I have that mod and the problem is there. even after soft or hard reset, sometimes after a restart the sensor didn't work, and I have to restart again. I think the sensor is dying
    I dont experience that problem with that mod. My sensors are working fine

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    641
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: weird landscape problem (5800 v50)

    This happens to me sometimes to, like you shake the phone and it automatically goes to the left. LOL.

    Do you have the All In One hack? the one that can be used for unhacked phones? It's here in the forum.

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    928
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: weird landscape problem (5800 v50)

    i had it on ofw, then it disappeared after i hard reset my phone and installed cfw.


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. having weird problem after flashing with any cf. plz plz help
    By addictedraj in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 7
    Last Post: 06-05-2010, 09:15 AM
  2. Landscape mode problem
    By spinkol in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2010, 04:40 AM
  3. weird flash problem
    By proficy in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 5
    Last Post: 12-04-2009, 06:40 PM
  4. Weird problem in music player(n5800)
    By yuebao in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 6
    Last Post: 11-08-2009, 06:56 AM
  5. v20 firmware causes a weird problem
    By piano in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-11-2009, 06:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •