Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    129
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    I have flashed my phone several times with custom firmwares but m alwys having this prob. Wenever i call the phone autolocks.. No key work xcept green and red and if i use, no response on touch screen. If however i use the slide key it unlocks and works like it was meant to be....
    My prd code was 0575590, rm-356, india red. I havent found files for this code on navifirm.. So i changed the prod code to 0559673, apac2, india red.. I think may dat is the problem.. What shud i do?? Pls somebody help...
    xcept this evrything works perfectly fine....
    waiting for someone to show me da way... Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    129
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    Pls somebody help me.... m dyin coz of dis... Atleast tell me that where can i get da files to flash for my product code which is 0575590.. It's not availavle on navifirm... Or otherwise which product code files shud i use... i have a red 5800 which i bought here in india.. Pls guys just spend 5 mins for me.... Plss plss... Have a look on navifirm..

    One more thing.. In killme m nt able to kill autolock process... I think if i can terminate it.. Thinks will b ok... Can it b done??

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    507
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    Have you tried hard resetting? flashing again?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3,720
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    Quote Originally Posted by addictedraj
    I have flashed my phone several times with custom firmwares but m alwys having this prob. Wenever i call the phone autolocks.. No key work xcept green and red and if i use, no response on touch screen. If however i use the slide key it unlocks and works like it was meant to be....
    My prd code was 0575590, rm-356, india red. I havent found files for this code on navifirm.. So i changed the prod code to 0559673, apac2, india red.. I think may dat is the problem.. What shud i do?? Pls somebody help...
    xcept this evrything works perfectly fine....
    waiting for someone to show me da way... Thanks
    check your proximity sensor near your front camera..
    make sure nothing block it including screen protector..

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    129
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    Hey man... Thanks for the reply...
    I think u r right.. But still m nt able to sort it out.... I removed thscreen protector but that was of no use...
    One thing, when i take this phone outside that is under the sun in bright light it works perfectly well... So is thr any solution for this...
    waiting for your reply

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    463
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    Quote Originally Posted by addictedraj
    Hey man... Thanks for the reply...
    I think u r right.. But still m nt able to sort it out.... I removed thscreen protector but that was of no use...
    One thing, when i take this phone outside that is under the sun in bright light it works perfectly well... So is thr any solution for this...
    waiting for your reply
    Is ur phone running normal in Original Firmware..

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,259
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    Aint that whats so supposed to happen? I mean mean you make or receive a call, when the sensors get covered the screen will turn off to save battery

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    129
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: having weird problem after flashing with any cf. plz plz help

    yes my phone was working perfectly fine with original firmware.. which i updated thru fota..

    i dnt think its normal cause thr is no response with the sensor uncovered and also i have removed the screen protector.. also i hav tried after turning off the sensor settings.


 

Similar Threads

  1. [Help] N97 JAF Flashing USB charging problem
    By Anime_Boy in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2010, 10:48 AM
  2. Problem Flashing X6
    By luisiam in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2010, 02:43 AM
  3. weird flash problem
    By proficy in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 5
    Last Post: 12-04-2009, 06:40 PM
  4. Weird problem in music player(n5800)
    By yuebao in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 6
    Last Post: 11-08-2009, 06:56 AM
  5. v20 firmware causes a weird problem
    By piano in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-11-2009, 06:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •