Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    485
    Thanks (Given)
    4
    Thanks (Received)
    0

    Default [SORTED]flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    i have flashed my 5800 with cfm,and phone is absolutlely dead now.when i switch it on,it just vibrates non stop,so i have to take a battery out to stop it.i was trying to flash it again with an original firmware using both jaf and phoenix in dead mode,but with no luck....btw both phoenix and jaf logs say that flash was succsessful....any chance i can revive it? thanks in advance

  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    51
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    HI, i had the same problem too, but i already solved it, it's bcoz some of ur FW file is corrupt. u should start download it again from navifirm, i download 4 kind of FW black, red, blue and gun black(navigator edition). hope it help u..

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    Quote Originally Posted by varfolomey
    i have flashed my 5800 with cfm,and phone is absolutlely dead now.when i switch it on,it just vibrates non stop,so i have to take a battery out to stop it.i was trying to flash it again with an original firmware using both jaf and phoenix in dead mode,but with no luck....btw both phoenix and jaf logs say that flash was succsessful....any chance i can revive it? thanks in advance
    can i see your jaf log mate?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    232
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    Quote Originally Posted by oreo27
    can i see your jaf log mate?
    Look here:
    http://forum.dailymobile.net/index.p...c,21083.0.html

    I think he is flashing his phone with wrong files

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    169
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    Maybe modding 2 FW for 2 different models at the same time is a bit overkill.
    At least util you have had few hundred practice runs.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    485
    Thanks (Given)
    4
    Thanks (Received)
    0

    Default Re:[SORTED] flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    SORTED now.one of the firmware files was corrupted during download i think,cos when i downloaded it again and flashed my phone it revived.thank you all for help

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [SORTED]flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    Hello! I'm new here. I need help
    I've done everything to revive my 5800 and I can't
    I used JAF and it seems to be all fine but then almost in the end appears Pooling...
    And then the program can't find the cell phone.
    Can anyone help me please?
    My phone is dead since I tried to change firmware to C6
    I'm portuguese, please help me*

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,388
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: [SORTED]flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    Explain what you did, which files you downloaded for flashing?

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    157
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [SORTED]flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    Quote Originally Posted by indiemoonie
    Hello! I'm new here. I need help
    I've done everything to revive my 5800 and I can't
    I used JAF and it seems to be all fine but then almost in the end appears Pooling...
    And then the program can't find the cell phone.
    Can anyone help me please?
    My phone is dead since I tried to change firmware to C6
    I'm portuguese, please help me*
    You should not flash your N5800xm with unprepared C6 for it, the C6 CFW must be the one is ported complet with in built files for N5800xm to make it run.

    Check one of CFW's on this forum that is complete with all files on it and is named correctly, then flash your phone....your phone is not jet dead, it's just flashed with wrong files and can not start.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [SORTED]flashed my 5800,now its dead...only vibrates continuously

    Quote Originally Posted by indiemoonie
    Hello! I'm new here. I need help
    I've done everything to revive my 5800 and I can't
    I used JAF and it seems to be all fine but then almost in the end appears Pooling...
    And then the program can't find the cell phone.
    Can anyone help me please?
    My phone is dead since I tried to change firmware to C6
    I'm portuguese, please help me*
    i also got the same problem..
    flashing stuck on pooling phone..
    jaf said phone not detected..
    what i need to do??
    please help me..
    before this i flash c6-00 is done successfully..
    A.S.A.P


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. N97 Death Phone Flashed with JAF Succesfull
    By PlayaDeluxe in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-07-2013, 06:55 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 08-10-2011, 05:50 PM
  3. SOLUTION for "Phone dead after flash and doesn't turn on, only vibrates once"
    By driq in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 06-23-2011, 06:13 PM
  4. [SORTED,REPLACED] X6 dead pixel...any solution?
    By varfolomey in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 12
    Last Post: 04-08-2010, 07:29 PM
  5. My 5800 VIBRATES WHILE CHARGING!
    By shadow_shooter in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 3
    Last Post: 11-01-2009, 03:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •