Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    80
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default I think iv broken my 5800!

    VERY weird issue with my 5800 now.
    (long post, skim read if you want lol)

    Right I did the fix for the headset speaker problem a few days ago (where you take the front of the case off and fix the speaker)

    but i got some dust under the case which has bugged the hell out of me for a while, so i tried to take the case off again to clean it. But I couldnt get it off all the way, so i opened it a crack (via the right hand side) and blew down it to clear the dust. Unfortunatly the dust cleared but left condensation, so i was forced to take the whole front off.

    Whilst doing this I cut my thumb without realising, and acidentaly got blood on the screen. But of course i didnt notice until closing it back up, so i had to open it again.

    I got the blood up, but once I had sealed it shut, the top of the case would not close properly, so i took it apart again.

    IF YOU SKIPPED THE POST UNTIL NOW, IMPORTANT BIT FOLLOWING.

    Eventually all the dust/blood/cracks were sorted, but a problem has arisen.
    When I lock the screen and keypad with the lock slider, it locks but the screen only dims, doesnt go off completely. This also happens if I set it to auto lock.
    i tried doing a soft reset of the phone but same problem.

    Theres nothing on the internet about it, someone help??
    Its a HK version and I live in the UK

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12,253
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    26

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    omg, u did definitely do something with it
    testing

  3. #3
    kunalmht
    Guest

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    DUDE U STILL HAVE THE WARRANTY FOR THE PHONE..JUST GO TO A NOKIA SERVICE CENTRE AND TELL THEM THE PROBLEM WITH THE PHONE BUT DONT TELL HOW THE PROBLEM OCCURED OR WHAT YOU DID TO IT...
    TAKE CARE..

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12,253
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    26

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    lol, whats up with the CAPS?
    testing

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,294
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    Yup go to the service centre and pretend to be fred flinstone

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    67
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    Um he said it is the HK version and he is in the UK so basically what he is saying is that his warranty does not apply to his region. He has to return it to HK to get the warranty.

    Do a hard reset and you might get lucky. Otherwise maybe you should open it up, make sure you give it a good clean (no liquids!) and put it back carefully and perhaps wait a while to make sure all remaining condensation/possible liquids dry up, 12-24hrs should do it.

    Then see if it's fixed.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,349
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    Possibly reflash too.

  8. #8
    nasua
    Guest

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    Hi sweet_jebus maybe you better check this http://www.dailymobile.net/forum/ind...sg6338#msg6338
    i uploaded the nokia 5800 service manual & scematics.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2,237
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    oppps this does not sound good at all. i would still go the service route and see if they can fix it and move on, tho scematics is always good to have around da 'house'.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: I think iv broken my 5800!

    I had the same poblem ... I fixed it by just cleaning it from inside ... Just make sure there is nothin stuck to screan.


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. VPN over 3g broken in newer firmware??
    By Danne in forum iPhone Forum
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2008, 10:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •