Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 58
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,349
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: Gallery Problems

    You will need to set the phone in USB mass storage mode

    copy all your folders somewhere on your computer

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    14
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Gallery Problems

    Quote Originally Posted by eViL D:
    You will need to set the phone in USB mass storage mode

    copy all your folders somewhere on your computer
    Ok. Should i use Nokia PC Suite?

  3. #33
    nasua
    Guest

    Default Re: Gallery Problems

    Quote Originally Posted by Mikko_94
    Ok. Should i use Nokia PC Suite?
    Its up to you, you don't need pc suite in storage mode, but remember to enable view of hidden files in windows.

  4. #34
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    14
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Gallery Problems

    Quote Originally Posted by Nasua
    Its up to you, you don't need pc suite in storage mode, but remember to enable view of hidden files in windows.
    Ok, thanks for the tips!

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    14
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Gallery Problems

    Yeah! Now my gallery is working again!!!
    Thanks for the helpers!
    I formatted my memory card ON MY PHONE not on my com.. (probably the results would been the same on the computer)

    So, everyone who will have this same problem and read this topic just copy the files from your mass memory card and format it. Then copy all of those files back to your mobile!

    Many thanks! I rly appreciated your help!
    ______________________________________
    Now: A happy owner of the Tube!

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    164
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default multiple copies of same file in gallery that i did not create and cant delete?!

    (im running v20) today when i went to the gallery there were 20 icons for one video (like if you actually had 20 copies of the same video on your phone..)

    using file manager i tried to copy (not cut) the file and put it in a different folder.. then went back to the gallery, marked those 20 (i left out the new copy of the file) and selected delete..but only the original file and the copy(even though it wasnt selected) got deleted and the rest didnt. they all have that protected symbol on them so i cant delete them... cant even select options for any of them..

    HELP!

  7. #37
    mufaddal_km
    Guest

    Default Re: multiple copies of same file in gallery that i did not create and cant delete?!

    try using xplore or y browser ...

  8. #38
    Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    49
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: multiple copies of same file in gallery that i did not create and cant delete?!


    i had onr similar problem.
    and i thought its a virus
    you can connect ur cell in mass storage mode to a computer with Vista and it wil recommend you to scan and fix the file system>
    DO this and u can solve the issue.
    Else you need to format your memory card to get rid of this problem.
    Hope this wil help You..

    Regards
    Adisakke

  9. #39
    mufaddal_km
    Guest

    Default Re: multiple copies of same file in gallery that i did not create and cant delete?!

    BTW there are no viruses for s60v5

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    164
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: multiple copies of same file in gallery that i did not create and cant delete?!

    Quote Originally Posted by mufaddal_km
    try using xplore or y browser ...
    well the files arent there... they just show in the gallery... i dont have vista and dont know anyone who does...


 
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Similar Threads

  1. Problems of the Nokia 5800
    By mia in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 191
    Last Post: 09-23-2011, 11:54 AM
  2. Realplayer Streaming problems
    By ENDOSKELLETONT800 in forum Symbian S60v3 Forum
    Replies: 24
    Last Post: 05-28-2011, 05:56 PM
  3. SmartMovie 4.xx on 5800 XpressMusic (Questions and Problems?)
    By Dasca_thea in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 99
    Last Post: 06-21-2010, 08:22 PM
  4. Theme Problems, Help or Info (Official Thread)
    By incuboy in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 123
    Last Post: 12-08-2009, 10:29 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-31-2009, 03:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •