Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    399
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    when you click on GALLERY icon from the menu or from the shortcuts bar on the phone,,,,you get 4 icons with the default selected icon as images and videos.. Now when you single click on any of the other 3 icons,it does vibrate but the highlighter remains on the images and videos icon.
    On double clicking on any of the other 3 icons ,example songs,it goes into the song menu without actually getting highlighted first.
    Now on pressing the BACk button,,you go back to the same screen but now selecting either of the 4 buttons highlights the selection correctly.
    Also,,this problem does not occur in LANDSCAPE mode.
    Version 20 5800 red
    Please others check it out and let me know

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    Yes, I've noticed this too.
    Also, in the media key drop-down menu, the second option says "images and video", but pressing it takes you to gallery.
    Hope both items get fixed in the next firmware update.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    106
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    Oh yeah. That's interesting. Never noticed that before because I ALWAYS use the gallery for "Images & Videos" and rarely for sounds because the mp3 player takes care of that.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    464
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    At least I dont have this kinda problem......and that too is a strange thing in itself

    5800 XM Red V20

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    399
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    Well, at least i'm not the only one with the problem.
    hope nokia fixes it in v21

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    135
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    i also dont hav this problm.....

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    20
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    i do have this problem before..after updating to v40..its all gone..hehe..

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    648
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: NOKIA 5800 Strange problem,,,,anyone else having it????

    same here ................no such problem................using v40


 

Similar Threads

  1. Nokia 5800 XM CPU problem, please help!
    By jaafar in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 27
    Last Post: 07-08-2010, 09:29 PM
  2. Nokia 5800 Ringtone problem
    By wallstreet777 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 4
    Last Post: 07-21-2009, 04:06 AM
  3. a strange update.... help? (5800)
    By claire30 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2009, 11:49 AM
  4. Strange problem in the calls
    By T00t in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 7
    Last Post: 03-29-2009, 12:27 AM
  5. [Nokia 5800] Llitle problem
    By Hagueuh in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 5
    Last Post: 03-15-2009, 05:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •