Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 54 of 54 FirstFirst ... 444525354
Results 531 to 536 of 536
  1. #531
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by jony4fun
    Add access pt of that connection & put username , password there.. then use that access pt.
    thanks for replay i had tried what u say but won't work can u explain full procedure...

    i have tried this

    1.go to "connectivity--->destinations--->Access point" an message will come as "Auto. check for available access pts.?" i click "yes" it searches for wlan i select any one of them it will ask for network key ( i have enterd) then it will addedd to Internet.

    2.i have made proxy setting by clicking newly added internet connection--->advance setting.


    now when i use default browser it will ask for user name and password which is normal but when i use ovi store it won't ask for that and because of this i can't use internet.

  2. #532
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    68
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by rover886
    thanks for replay i had tried what u say but won't work can u explain full procedure...

    i have tried this

    1.go to "connectivity--->destinations--->Access point" an message will come as "Auto. check for available access pts.?" i click "yes" it searches for wlan i select any one of them it will ask for network key ( i have enterd) then it will addedd to Internet.

    2.i have made proxy setting by clicking newly added internet connection--->advance setting.


    now when i use default browser it will ask for user name and password which is normal but when i use ovi store it won't ask for that and because of this i can't use internet.

    change its priority to "1".

  3. #533
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    b
    Quote Originally Posted by jony4fun

    change its priority to "1".
    but what about user name and password. please read last sentanse from last post which in in italic

  4. #534
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    68
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    get tht from provider or use that which one u used to make hotspot connctn,,

  5. #535
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Unable to Solve "Invalid Server Name"...
    its f**king nokia bug on 5th edition...
    my 3rd edition phone is smoothly working...
    what to do
    give me a working trick... fade up with.. fake tricks...
    sorry for my bad english...

  6. #536
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    68
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by arunkshah
    Unable to Solve "Invalid Server Name"...
    its f**king nokia bug on 5th edition...
    my 3rd edition phone is smoothly working...
    what to do
    give me a working trick... fade up with.. fake tricks...
    sorry for my bad english...

    same.. its insane..


 
Page 54 of 54 FirstFirst ... 444525354

Similar Threads

  1. EDGE and 3G speed - Post your screenshots here
    By phattrance in forum General Carriers
    Replies: 38
    Last Post: 06-26-2011, 08:37 AM
  2. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Games
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 01:00 AM
  3. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 12:59 AM
  4. Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)
    By adhamelalfy in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 194
    Last Post: 12-01-2009, 07:36 PM
  5. Post-It application for the iPhone
    By phattrance in forum iPhone Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2008, 12:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •