Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 52 of 54 FirstFirst ... 2425051525354 LastLast
Results 511 to 520 of 536
  1. #511
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by r2504
    "No gateway reply" is often seen with some Linksys/Cisco models. I also had it, and my 5800 only worked when I powered my wireless off/on till the next time I tried to connect. Once I loaded the latest firmware on my wireless router everything worked fine.

    Stop looking in your phone for this issue... it has something to do with your wireless router (even when all my other wireless stuff worked without any problem) !
    yes, i have to confirm this, ony my linksys\cisco routers. however, i don't have any firmware update, unfortunately

  2. #512
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    my router also working fine now after update firmware... before always cant detect wifi, only happen to 5800 not other wireless appliance...

  3. #513
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by lazirsuy
    my router also working fine now after update firmware... before always cant detect wifi, only happen to 5800 not other wireless appliance...
    which firmware did you update? the phone's or the router's?

  4. #514
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    35
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    the router's formware... phone got no problem, can detect others wireles router signal, but not my router... now the router is working fine with my phone...

  5. #515
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by lazirsuy
    the router's formware... phone got no problem, can detect others wireles router signal, but not my router... now the router is working fine with my phone...
    congratulations mate

  6. #516
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    i had a problem some days ago, my routers are ubiquiti NS2, and after an fw upgrade (3.6) the phone connected to network but instantly goes off, and i could connect to other different routers, two weeks later i decide to downgrade the routers fw to 3.5.1 and it solved! that's strange, because i could connect with other equipments, except my nokia..

  7. #517
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    68
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Ethernet>wifi>5800?? m not able to surf internet.. its showing connected in wifi .. creating ad hoc on laptop.. using vista.. :| all suggestions are welcome..

  8. #518
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by jony4fun
    Ethernet>wifi>5800?? m not able to surf internet.. its showing connected in wifi .. creating ad hoc on laptop.. using vista.. :| all suggestions are welcome..
    are other devices working with the connection?

  9. #519
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    68
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by oreo27
    are other devices working with the connection?

    i used that connection on laptop.. but i want to use the connection in both laptop and phone.. laptop will be connctd by LAN and phn will be with wifi (ICS).. tried last night got success but when i disconnect and tried to reconnect it fails.. i made no changes in system between tht time..

  10. #520
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by jony4fun

    i used that connection on laptop.. but i want to use the connection in both laptop and phone.. laptop will be connctd by LAN and phn will be with wifi (ICS).. tried last night got success but when i disconnect and tried to reconnect it fails.. i made no changes in system between tht time..
    i mean to say did you try to connect other devices to the connection that your laptop provides?


 
Page 52 of 54 FirstFirst ... 2425051525354 LastLast

Similar Threads

  1. EDGE and 3G speed - Post your screenshots here
    By phattrance in forum General Carriers
    Replies: 38
    Last Post: 06-26-2011, 08:37 AM
  2. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Games
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 01:00 AM
  3. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 12:59 AM
  4. Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)
    By adhamelalfy in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 194
    Last Post: 12-01-2009, 07:36 PM
  5. Post-It application for the iPhone
    By phattrance in forum iPhone Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2008, 12:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •