Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 51 of 54 FirstFirst ... 414950515253 ... LastLast
Results 501 to 510 of 536
  1. #501
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by iamsinned06
    ive flashed my 5800xm (356) with V Pixel*1 but still ive got this error.
    i'm running out of troubleshooting steps for you mate. your best bet now is to take it to a repair shop.

    Quote Originally Posted by ponk
    Hello!

    I have a problem with my Nokia 5800Xm
    I want to change the DNS on my WiFi is that possible?
    yes. go to destinations>Internet>"name of the access point you'd like to change the DNS servers of">Options>Advanced settings>IPv4 settings>DNS addresses.

    i hope this helps mate.

  2. #502
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    76
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    @oreo, will try that mate...

  3. #503
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,711
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    I have a little Problem on 5800 :/

    When i am 10 meter away from WLAN Router, it has a really bad connection and every 10 seconds it comes: "Wlan Connection aborted"
    When i am near of the Router, it works fine.
    But i cant go near to the Router. Is there any way the modify the perfomence?

  4. #504
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,399
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Try change the channel your router is operating on, it might be lots of others also using it.

  5. #505
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,711
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by andnewman
    Try change the channel your router is operating on, it might be lots of others also using it.
    what should i change?
    g / b / n
    mixed?

  6. #506
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,399
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    No, channel number (1-13 or 1-14 depending on region).
    Mode should be mixed or G for the phone, but a laptop might work with N and therefore you should keep it in mixed.

  7. #507
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by iamsinned06
    @oreo, will try that mate...
    let us know what happens.

  8. #508
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    68
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    "No gateway reply" is often seen with some Linksys/Cisco models. I also had it, and my 5800 only worked when I powered my wireless off/on till the next time I tried to connect. Once I loaded the latest firmware on my wireless router everything worked fine.

    Stop looking in your phone for this issue... it has something to do with your wireless router (even when all my other wireless stuff worked without any problem) !

  9. #509
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    41
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    I have a problem with my 5800 whenever I want to use the default browser or Opera Mini/Mobile, the "Web: no gateway reply" error.
    This error occurred after I had to deactivate the DHCP server on my router and setup the PC/laptop/phone to use a static IP. I've checked, double checked to make sure all the settings are right (unique IP address, correct default gateway, dns servers), but still the same.
    Because after deactivating the DHCP server I had to specify forward rules for Steam and some online games, if think that I need to forward the port used by 5800's browser, but I don't know which port number is used by 5800's browser.
    Thanks in advance for any answers.

  10. #510
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,259
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by Hider141
    I have a problem with my 5800 whenever I want to use the default browser or Opera Mini/Mobile, the "Web: no gateway reply" error.
    This error occurred after I had to deactivate the DHCP server on my router and setup the PC/laptop/phone to use a static IP. I've checked, double checked to make sure all the settings are right (unique IP address, correct default gateway, dns servers), but still the same.
    Because after deactivating the DHCP server I had to specify forward rules for Steam and some online games, if think that I need to forward the port used by 5800's browser, but I don't know which port number is used by 5800's browser.
    Thanks in advance for any answers.
    Try updating your firmware. Used to get no gateway reply lots of times before. Now everything works fine, no wifi issues whatsoever. If you cant update for some reason, try using HandWi or other similar wifi hotspot apps


 
Page 51 of 54 FirstFirst ... 414950515253 ... LastLast

Similar Threads

  1. EDGE and 3G speed - Post your screenshots here
    By phattrance in forum General Carriers
    Replies: 38
    Last Post: 06-26-2011, 08:37 AM
  2. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Games
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 01:00 AM
  3. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 12:59 AM
  4. Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)
    By adhamelalfy in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 194
    Last Post: 12-01-2009, 07:36 PM
  5. Post-It application for the iPhone
    By phattrance in forum iPhone Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2008, 12:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •