Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 48 of 54 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast
Results 471 to 480 of 536
  1. #471
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    801
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    I am trying to use my college wifi through my 5800xm.
    I dont really know what sort of encryption is used in college network, but i think it is EAP-TLS. Unlike normal wifi, i does not require a wep or wpa key to be entered, but a Username and password.
    Can i connect to it using 5800xm? Does the phone support it? If yes, how?

    I am able to connect to it using the iPod touch. I recognizes the network properly and askes me for username and password.

  2. #472
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    76
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    id hard reset my phone, format totally my mem card.....
    but still i get this "invalid server name"
    i couldnt really really trace where is the problem.
    i tried to update my fw to 52, but navifirm dont have yet for my phone code.

    i am really p)(*ed with this phone, however, i really like this phone. ;>

    is this really a bug? i read a lot of this error in the forum, done their suggestions, but to no avail.

    ps. im really new into flashing,,, so i think i would not try flashing it though.

  3. #473
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by iamsinned06
    no i cant.
    i was able to connect when it was on version 50.0.005.
    after updated (OTA) to version 51.0.006, i cant connect to the net anymore (but it says im connected to my wifi)

    my laptop can connect to my wifi and surf the net.

    ps. i can connect my 5800xm to the internet thru my network operator (it costs me a lot of money though) ;(
    Quote Originally Posted by iamsinned06
    id hard reset my phone, format totally my mem card.....
    but still i get this "invalid server name"
    i couldnt really really trace where is the problem.
    i tried to update my fw to 52, but navifirm dont have yet for my phone code.

    i am really p)(*ed with this phone, however, i really like this phone. ;>

    is this really a bug? i read a lot of this error in the forum, done their suggestions, but to no avail.

    ps. im really new into flashing,,, so i think i would not try flashing it though.
    so you hard reset your device and it's still not working? are you sure you are entering the correct passkey for the wifi connection? have you tried disabling the password and seeing if that works? could you also try connecting to other routers mate?

    Quote Originally Posted by tshrjain
    I am trying to use my college wifi through my 5800xm.
    I dont really know what sort of encryption is used in college network, but i think it is EAP-TLS. Unlike normal wifi, i does not require a wep or wpa key to be entered, but a Username and password.
    Can i connect to it using 5800xm? Does the phone support it? If yes, how?

    I am able to connect to it using the iPod touch. I recognizes the network properly and askes me for username and password.
    i believe there is a way.

    try connecting to it then browse, if i can remember correctly, it will prompt you for your username and password mate.

  4. #474
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,711
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    wifi on 5800 sucks!

  5. #475
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    801
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by brainkiller
    wifi on 5800 sucks!
    hehe

    @oreo27
    "i believe there is a way.

    try connecting to it then browse, if i can remember correctly, it will prompt you for your username and password mate."

    it does not

  6. #476
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    76
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    so you hard reset your device and it's still not working?
    Yes

    are you sure you are entering the correct passkey for the wifi connection?
    Yes

    have you tried disabling the password and seeing if that works?
    yes. my wifi's now unsecured

    could you also try connecting to other routers mate?
    i have connected to my friend's but still got the "invalid server name"

    i can connect to that 2 wifi routers.

    i also resetted my own wifi router, but the problem still there.

    i remember this:
    my previous version was v50.005, and i can connect to the wifi and surf the net.

  7. #477
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by tshrjain
    hehe

    @oreo27
    "i believe there is a way.

    try connecting to it then browse, if i can remember correctly, it will prompt you for your username and password mate."

    it does not
    sigh

    Quote Originally Posted by iamsinned06
    so you hard reset your device and it's still not working?
    Yes

    are you sure you are entering the correct passkey for the wifi connection?
    Yes

    have you tried disabling the password and seeing if that works?
    yes. my wifi's now unsecured

    could you also try connecting to other routers mate?
    i have connected to my friend's but still got the "invalid server name"

    i can connect to that 2 wifi routers.

    i also resetted my own wifi router, but the problem still there.

    i remember this:
    my previous version was v50.005, and i can connect to the wifi and surf the net.
    how about by using another browser mate?

    also, make sure the wifi connection is set to priority 1 in destinations.

  8. #478
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    76
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    ive used OM10, OM 5, and UWEB
    but they cant connect to the net using this wifi on my beloved 5800XM. was it really a bug for this fone?

  9. #479
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by iamsinned06
    ive used OM10, OM 5, and UWEB
    but they cant connect to the net using this wifi on my beloved 5800XM. was it really a bug for this fone?
    i have never encountered such an issue. are you using a custom firmware or are you on a official firmware?

    also, can you see your wifi on your destinations?

  10. #480
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    76
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (Post ALL Wi-Fi related questions here)

    @oreo27
    ive updated my firmware over the air at nokia. so i guess it's not custom firmware.

    what do you mean by "also, can you see your wifi on your destinations?"

    i guess i see it under the destination settings in connection manager.


 
Page 48 of 54 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast

Similar Threads

  1. EDGE and 3G speed - Post your screenshots here
    By phattrance in forum General Carriers
    Replies: 38
    Last Post: 06-26-2011, 08:37 AM
  2. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Games
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 01:00 AM
  3. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 12:59 AM
  4. Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)
    By adhamelalfy in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 194
    Last Post: 12-01-2009, 07:36 PM
  5. Post-It application for the iPhone
    By phattrance in forum iPhone Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2008, 12:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •