Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 41 of 54 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 401 to 410 of 536
  1. #401
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    588
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (5800 - Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by usta
    @abner123,
    You indicate that the problem occurs after hacking and modding. Hacking should not cause any issue, but modding may.
    Perhaps, you need to start again and after hacking, test the connectivity. Then every time you mod your phone, check if that mod has messed-up your connectivity.


    @hakeemy_007,
    Do I understand that you don't want the phone to connect automatically?
    If so, check the settings and disable the checkbox "whenever available".
    Thanks +1

    I will try to do it. hard resetting is really pain in the ass since got numbers of apps and mods

  2. #402
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    18
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (5800 - Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Quote Originally Posted by usta
    @abner123,
    You indicate that the problem occurs after hacking and modding. Hacking should not cause any issue, but modding may.
    Perhaps, you need to start again and after hacking, test the connectivity. Then every time you mod your phone, check if that mod has messed-up your connectivity.


    @hakeemy_007,
    Do I understand that you don't want the phone to connect automatically?
    If so, check the settings and disable the checkbox "whenever available".
    i've disabled the checkbox and still the problem remains...and one more thing; out of the topic....ive installed Facebook...then reset my phone due to the auto connecting prb...now when i try to install my facebook...it says error..could not complete installation...hmmm...

  3. #403
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    82
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (5800 - Post ALL Wi-Fi related questions here)

    I also think that the problem is in the service settings, simply if you can be connected on the hotspot you can it in your house!
    Anyway i usually use offline mode to surf ...

  4. #404
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    27
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (5800 - Post ALL Wi-Fi related questions here)

    i connect to my wi-fi connection at home.
    the connection is done but when i start browsing it shows "no gateway reply"
    please help.....i did the hard reset but still no solution!!!

  5. #405
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,399
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: WiFi Thread (5800 - Post ALL Wi-Fi related questions here)

    Sounds like there is some kind of filter activated in the router/gateway. Most likely a MAC-filter.

  6. #406
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,414
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: WiFi Thread (5800 - Post ALL Wi-Fi related questions here)

    @hakeemy_007 & gaurav2004inus,
    Try to browse back this topic. I'm sure your issues were covered here.

    @andnewman,
    MAC filter would not allow the connection (notice, that he says he got connected).
    The issue gaurav2004inus experiences is the classic case of phone not being able to receive an IP address.
    If DHCP is enabled in the router, then sometimes it helps just to use a 3rd party software, like HandyWi or WeFi (both are posted in the applications section).

  7. #407
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    27
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default problem with wi-fi

    i can connect my tube to wi-fi at my home but when i try to browse it shows "no gateway reply"
    i have tried hard resetting but still no solution....

  8. #408
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,259
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: problem with wi-fi

    We have a wifi thread, you should have posted there. Anyway, try using HandyWi which can be downloaded here or at the ovi store. Just search for here. I cant post a link cause im using my phone so im not that flexible..

  9. #409
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    613
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: problem with wi-fi

    Quote Originally Posted by gaurav2004inus
    i can connect my tube to wi-fi at my home but when i try to browse it shows "no gateway reply"
    i have tried hard resetting but still no solution....
    Usually "no gateway reply" means you can't get to a particular website. If you have a homepage set, maybe it's not valid. Check your url to be sure it's correct.

    How do you know you can connect to your wifi at home? Can you browse any sites?

    Don't hard reset for nothing, it's a waste of time.

  10. #410
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: problem with wi-fi

    it is a common problem with latest Nokia smartphones (only on some routers) , try reseting you're router or just manually configure ip address on you're phone


 
Page 41 of 54 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast

Similar Threads

  1. EDGE and 3G speed - Post your screenshots here
    By phattrance in forum General Carriers
    Replies: 38
    Last Post: 06-26-2011, 08:37 AM
  2. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Games
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 01:00 AM
  3. RULES: DO NOT POST WAREZ (= BAN) - SEARCH BEFORE UPLOADING!!
    By phattrance in forum Symbian S60v5 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 12:59 AM
  4. Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)
    By adhamelalfy in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 194
    Last Post: 12-01-2009, 07:36 PM
  5. Post-It application for the iPhone
    By phattrance in forum iPhone Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2008, 12:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •