Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7

Thread: IM not working

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    84
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default IM not working

    the default IM app on my phone wont start.
    i've hardly used it. but i click on it and it wont start.
    i hard reset my phone two times before and both times it still didnt work
    whats wrong?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,349
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: IM not working

    are you sure you have it configured correctly?

  3. #3
    dmn61
    Guest

    Default Re: IM not working

    ı have same problem on my 5800.. ı guess it is all about V20.. cause at V11 there was no problem like that...

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    84
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: IM not working

    Quote Originally Posted by eViL D:
    are you sure you have it configured correctly?
    I cant configure it because the app wont open.
    Hopfully v21 fixes this

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    84
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: IM not working

    v21

    IM still not working

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    136
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: IM not working

    Just go to get.ebuddy.com

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    216
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: IM not working

    Slick is the best


 

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-09-2012, 08:18 AM
  2. Vibrating alert not working on 5800
    By heyAdroid in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 7
    Last Post: 09-14-2010, 08:47 AM
  3. Main buttons aint working
    By Amrock in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2009, 11:12 PM
  4. Nokia Email Beta not working!
    By Danne in forum Symbian S60v3 Forum
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-2008, 04:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •