Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    764
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: widgetizer issue!

    you as a moderator should know that you dont have to open a new thread when there is an existing one :-)

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7,341
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: widgetizer issue!

    1 super modderator, 2 trial moderator, and two members are here

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,880
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    2

    Default Re: widgetizer issue!

    Quote Originally Posted by shino82
    you as a moderator should know that you dont have to open a new thread when there is an existing one :-)
    i know, but as you can see, there are a few people interested in this subject
    Quote Originally Posted by marvinloess
    1 super modderator, 2 trial moderator, and two members are here
    what now?

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    764
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: widgetizer issue!

    i think a super moderator should put this thread into the existing one

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3,720
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: widgetizer issue!

    if you're creating for CFW, set starter to make it auto start...

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    736
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: widgetizer issue!

    Since I installed Xtension 5, widgetizer crashed wenever i run it.. any explanation for this ?










    [b]EDIT: Please post all these in Xtension thread
    Thank you
    Upakul

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,880
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    2

    Default Re: widgetizer issue!

    maybe ask upa, dont know.. sorry!

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,318
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: widgetizer issue!

    [b]Post all conmments with original Widgetizer thread[b]
    Upakul

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,880
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    2

    Default Re: widgetizer issue!

    ok, thanks for replies

    *topic locked*


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. widgetizer 1.04 released!
    By srbhvatsa in forum Symbian S60v5 Apps
    Replies: 69
    Last Post: 10-30-2012, 10:17 AM
  2. Widgetizer - Update to 1.04 released - PNHT
    By Szakalit in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 510
    Last Post: 08-14-2012, 11:14 AM
  3. Widgetizer Modding Section | Updates Available
    By Upakul in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 150
    Last Post: 03-15-2011, 12:49 PM
  4. Wallpapers for Widgetizer
    By aatif_bilal in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 46
    Last Post: 07-09-2010, 05:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •