Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default installer running?

    hi can any one help, when i try to install a new them i'm able to transfer but not install' i get an error message saying installer already running. how do i find/rectify this. (5800 xm)

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    28
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: installer running?

    i think you need to remove the memory card and put it back in . this should resolve your problem .


 

Similar Threads

  1. [Solved] Automatic .sis installer on CFW
    By PedroCst in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 15
    Last Post: 07-02-2011, 11:18 PM
  2. [HOT] Auto Installer for CFW *UPDATE AI7*
    By Szakalit in forum Symbian S60V5 Custom Firmware / Cooking - Discussion
    Replies: 154
    Last Post: 07-02-2011, 05:18 PM
  3. How to get installer?
    By chanchan05 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2010, 12:22 PM
  4. Does anybody have the installer for GV Dialer?
    By dj_aj in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2009, 09:40 PM
  5. Problem with Nokia App Installer
    By Andrijana89 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 12
    Last Post: 03-03-2009, 11:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •