Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    aq5800xm
    Guest

    Default black screen on playing video

    This is my 1st question ,hope it is in the right place
    i have 2 problems
    1:when i press the multimedia key (the one above the screen) i hear the presssing sound but nothing happens ,i mean the multimedia bar doesnot show
    2:when i open the gallery ,i see the thumbs of the videos , but when i select one it starts but i get black screen (only sound works) ,even with original preloaded videos and 3gp
    both problems solved by restarting the phone , but it happens so often
    please did it happen to anyone else , and is there any solution
    NB : it happend to v.11 & v.20 (after SWupdate)

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,349
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: black screen on playing video

    Quote Originally Posted by aq5800xm
    This is my 1st question ,hope it is in the right place
    i have 2 problems
    1:when i press the multimedia key (the one above the screen) i hear the presssing sound but nothing happens ,i mean the multimedia bar doesnot show
    2:when i open the gallery ,i see the thumbs of the videos , but when i select one it starts but i get black screen (only sound works) ,even with original preloaded videos and 3gp
    both problems solved by restarting the phone , but it happens so often
    please did it happen to anyone else , and is there any solution
    NB : it happend to v.11 & v.20 (after SWupdate)
    Your videos probably need to be re-encoded. But, if they worked before, I would reinstall the FW.

  3. #3
    aq5800xm
    Guest

    Default Re: black screen on playing video

    yes they worked before ,even some videos that were present when i bought the device
    and it happened in v11 and after SW update
    thanx anyway

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,349
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: black screen on playing video

    Quote Originally Posted by aq5800xm
    yes they worked before ,even some videos that were present when i bought the device
    and it happened in v11 and after SW update
    thanx anyway
    So it happened in v11? When did they work? On your computer?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    459
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: black screen on playing video

    I have the problem as well. I updated from v10 to v20 and some of my videos, which played perfectly in v10 now displayed as some random lines

  6. #6
    aq5800xm
    Guest

    Default Re: black screen on playing video

    the videos work in my 5800, but sometimes i get the problem of black screen ,and only reolved by restarting the device

  7. #7
    mufaddal_km
    Guest

    Default Re: black screen on playing video

    Quote Originally Posted by preveen
    I have the problem as well. I updated from v10 to v20 and some of my videos, which played perfectly in v10 now displayed as some random lines
    most probably its a bug with the firmware ...
    try re encoding the video with a lower bit rate

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: black screen on playing video

    I would say , try to restart ur settings in ur phone, *#7780#... that worked for me.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    459
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: black screen on playing video

    Quote Originally Posted by Tompzen
    I would say , try to restart ur settings in ur phone, *#7780#... that worked for me.
    does the *#7780# will wipe off the sd card as well? I dont want to lose the map data;-)

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2,237
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: black screen on playing video

    Quote Originally Posted by preveen
    does the *#7780# will wipe off the sd card as well? I dont want to lose the map data;-)
    \


    no data will be lost, it only restores default settings. you can always reinstall your maps, ah but wait that is not so easy on the 5800. try the default settings


 

Similar Threads

  1. the sensitiveness of the screen
    By datny00 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 3
    Last Post: 03-03-2009, 05:01 PM
  2. problem with the screen
    By arad in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 9
    Last Post: 03-02-2009, 03:02 AM
  3. Video: Nokia E55 Black & White Hands-On Live
    By phattrance in forum Blog Posts
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2009, 05:02 PM
  4. Playing Videos on the Sony Ericsson C905
    By Danne in forum Other Phones
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2009, 11:24 AM
  5. Screen full of apps
    By Danne in forum iPhone Forum
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2008, 10:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •