Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Camera has stopped working 5800

    My camera has stopped working. It loads but doesnt show it, it you look at running apps its there but if you click on it it just goes back to start screen. I tryed updating software and restoring factory settings but still nothing. Any one had this problem that could help

    thank you.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    110
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    Try a Hard Reset

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12,253
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    26

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    i had the same problem before, i did a hard reset and it worked again!
    testing

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    110
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    That Is Why I suggested It

    Hard Reset:-

    Red+Green+Camera While Powring On Hold Till The Nokia Hands

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    that problen happened to me when i updated my nokia 5800 to v31.. the camera wont start but if you look in application running in background, its there. then i change the firmware version from 31 to v40. it works again. the camera.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,259
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    Ive heard about this problem, i quick fix would be removing your memory card. After that you can now access the camera. Note that this would work for you if the problem is similar to the ones ive heard before.

    A good fix would be, like most users said above is to do a hard reset. If that doesnt work, update your firmware to the latest or reinstall your current firmware if you do no want to update.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    106
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    ia hada a somewhat simmilar problem not too long ago. My front camera was messed up its really slow and colours was all messed up and pixalated . Did a hard reset no help , turned out to be a hardware problem

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    all i do is reboot and its back to normal

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    19
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    Quote Originally Posted by khaos_49
    ia hada a somewhat simmilar problem not too long ago. My front camera was messed up its really slow and colours was all messed up and pixalated . Did a hard reset no help , turned out to be a hardware problem
    I had the same problem, hard reset, update firmware to v40, but the problem is not resolved. I thing also in a hardware problem.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Camera has stopped working 5800

    i think the problem is when you do a firmware update or a hard reset, you remove the memory card. so when the phone resets, it fails to finds the path to the memory card where it will install the pictures taken.

    to fix these, backup all your files and in the memory card and try to update or reset with the memory card still attached to the phone.

    if it still doesn't work. try formatting first your memory card before you update or reset.

    hope these helps


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. HELP: Ovi store stopped working after installation of v40 FW
    By vector88 in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2010, 01:21 AM
  2. Xplore suddenly stopped working? Need help
    By Kcube989 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2010, 10:50 AM
  3. Vibrate has stopped working.. what can i do>
    By ACID in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 10
    Last Post: 10-03-2009, 05:15 PM
  4. Nokia 5800 Contacts Bar Stopped Working
    By colm.smyth in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 15
    Last Post: 09-01-2009, 09:15 PM
  5. youtube stopped working
    By Maaatandblah in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 12
    Last Post: 04-28-2009, 03:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •