Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Nokia 5800 wifi problem

    Hey guys.

    So I have had my nokia 5800 for about 2 months or so. I recently updated my phone via Ota to get the v40 firmware. I did change the productcode.

    It has been working for a week but then it got slower and slower, so I decided to Hard reset my phone. But now when I connect to a wifi, it says that I am connected but - for example - the browser just won't load :\ Fring doesn't work either. Basicly i cant use the internett even though it says "Connected"

    Anybody got some tips?
    -Sexylubben :P

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,622
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800 wifi problem

    try to make the app connect to the wifi. That can sometimes be the problem and i try to just disconnect my current connection then open up, lets say Opera and go to a website. Opera will trigger the connection where in you can select where to connect.

    Try to set your connectivity settings to always ask and modify the 'your wifi hotspot name ' setting to Use access point automatically.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800 wifi problem

    Thanks dude

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,622
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800 wifi problem

    Quote Originally Posted by Sexylubben
    Thanks dude
    did it work? Opera doesnt connect when there is an existing connection unless you use Opera to connect

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800 wifi problem

    yeah it works fine now


 

Similar Threads

  1. Nokia 5530 - "No gateway reply" WiFi Problem
    By hAWK_gc in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2010, 04:20 AM
  2. NOkia 5800 no wifi?
    By 6618 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 16
    Last Post: 01-29-2010, 08:45 PM
  3. E71 wifi log-on problem (on certain wireless routers only)
    By cessers in forum Symbian S60v3 Forum
    Replies: 0
    Last Post: 10-16-2009, 07:56 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-31-2009, 02:17 AM
  5. Help with updating Firmware via WiFi Nokia 5800
    By fortunehunter in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 04-10-2009, 08:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •