Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23
  1. #21
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    62
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: MTP USB Device Failed!

    Hi. I'm using 5800 RM-428 v50, and I'm having the same problem with Windows XP (tried on different PC's). If I connect in PC Suite mode, it works fine with Ovi Suite and Nokia PC Suite, and it also works perfect in massive storage mode. But I can't get it to work in Media Transfer mode with Ovi Payer. I've tried all the methods posted above, and also searched the web for a solution, but couldn't find it.

    Please help!

    Thanks in advance.

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: MTP USB Device Failed!

    i had the same while connecting iPAD with iTUNE...
    then I just connect the USB directly with PC port.. and it has resolved. Thanks guys...

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: MTP USB Device Failed!

    Quote Originally Posted by -=Undertaker=-
    i had the same problem, this is the solution...
    YOU ARE THE MAN!

    This solved my problem. I'm sure it will solve many other people's connection problems too.

    Thank you so much!

    Nelse


 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Phoenix and JAF Flash Dead 5800 failed
    By njd0120 in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2013, 04:28 AM
  2. The flashing failed with Phoenix.
    By keicee in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2011, 04:33 PM
  3. Downgraded my 5800 and now start-up failed
    By why-not in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 25
    Last Post: 06-13-2010, 08:02 PM
  4. Nokia Messaging SMS Provisioning failed!
    By eben in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2009, 05:37 PM
  5. can somebody help me certification failed
    By mykmyk26 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2009, 12:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •