Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    140
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) upto 50MB with JbakTaskman rules

    thnx but i dont think i need it haha

  2. #12
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    80
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) upto 50MB with JbakTaskman rules

    I downloaded Jbak Taskman on my hacked Red 5800 having V40 FW. When i try to select an application some other application gets highlighted / selected. Any one experienced this problem and what has been done to overcome from this.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,414
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: increase free Memory (RAM) upto 50MB with JbakTaskman rules

    Quote Originally Posted by OMUR123
    I downloaded Jbak Taskman on my hacked Red 5800 having V40 FW. When i try to select an application some other application gets highlighted / selected. Any one experienced this problem and what has been done to overcome from this.
    I have the same issue. I think this program was never really optimized for S60V5 touch phones. Despite of the rich features, the interface is still shaky...

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    185
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) upto 50MB with JbakTaskman rules

    Quote Originally Posted by OMUR123
    I downloaded Jbak Taskman on my hacked Red 5800 having V40 FW. When i try to select an application some other application gets highlighted / selected. Any one experienced this problem and what has been done to overcome from this.
    In e.g. Tools/Processes it's behaving abnormaly -> just enter some chars to filter the list and make it small.

    In Quicklaunch it's really annoying, so just restrict yourself to 8 ( E I G H T ) items and not more. JbakTaskman will behave correctly (also in Landscape Mode). As 8 is not much, I created some Folders and put (again max eight) apps in there. I use Icon height 32 and Font size 26. Works perfectly.


  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    185
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) with JbakTaskman rules [UPDATE: 30/05/10]

    updated 1st post with some new processes

  6. #16
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) with JbakTaskman rules [UPDATE: 30/05/10]

    thanks a lot , very usefull info ...

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    185
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) with JbakTaskman rules [UPDATE: 02/09/10]


    update, some processes more as on C6 firmware. so this might be interesting too for n97/n97mini users...

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,587
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) with JbakTaskman rules [UPDATE: 02/09/10]

    edited starters with help of these thx bro

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    185
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) with JbakTaskman rules [UPDATE: 02/09/10]

    Quote Originally Posted by sanja5800
    edited starters with help of these thx bro
    You're welcome, glad the info is used :-)

    Added some more processes today. Also found a process under C6 which should not be killed - took me quite a long time to find that one. I never would have immagined, that Mediabar.exe servs to establish an internet connection.... Strangely, if you suppress Mediabar.exe from starting in your Cfw, everything works?!

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,587
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: increase free Memory (RAM) with JbakTaskman rules [UPDATE: 02/09/10]

    Quote Originally Posted by radelrama
    You're welcome, glad the info is used :-)

    Added some more processes today. Also found a process under C6 which should not be killed - took me quite a long time to find that one. I never would have immagined, that Mediabar.exe server to establish an internet connection....
    without mediabar.exe it's impossible to use 'lock phone' feature
    i so much want to disable this stupid button..


 
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Trick to increase fone memory of s60v5 by 5MB(hacked phones only)
    By liliantungary in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 18
    Last Post: 10-02-2010, 09:52 PM
  2. How do i free up the Phone memory??
    By duoli in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2010, 11:14 AM
  3. Memory Bounce FULL FREE!!!
    By jrsrebelde in forum iPhone Games
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2010, 08:10 PM
  4. how to free more memory RAM?
    By danoninho666 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2010, 04:23 PM
  5. how to free phone memory?
    By ankyy in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 44
    Last Post: 02-13-2010, 04:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •