Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 151 to 160 of 195
  1. #151
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    Hi all,
    I've tried to search for this but came up nill...

    First, I've upgraded the FW to v20.
    Everything working fine.

    At some point I've added some music to my phone, for some reason the library wouldn't update.
    Did the thing with deleting the files in the private folder.

    Now: for some reason, when the music player starts playing the next song, the sound is muted. It's easily resolved by changing the volume,
    But it does get annoying.

    Has anyone encountered this? Any solution known?

    TIA, Patrick

    Edit: Moved to this thread... + I've made a new preset in the equalizer, and using that now... problem seems gone...

    Strange........

  2. #152
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    120
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    thanks for your reply :P now seems that the problem is gone.

  3. #153
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    Quote Originally Posted by realdogye
    thanks for your reply :P now seems that the problem is gone.
    Between posting a new thread, finding this thread and posting my thread here, you posted the similar problem, and I found something that worked for us both!!!

    Talking about close cooperation

  4. #154
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    222
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    Quote Originally Posted by pece1976
    same here
    No problem with my device as well.

  5. #155
    jfk
    Guest

    Default Re: voice mailbox number t-mobile

    Quote Originally Posted by Nasua
    Maybe its a bug in v20
    I have reported this firmware issue to Nokia and their experts have confirmed this bug and agreed to fix it in the future firmware releases of the phone.

    A workaround to this problem is to soft reset the phone by entering *#7370# and then store the voice mailbox number.

    This workaround works for me.

  6. #156
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,349
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    Merged bug topic.

  7. #157
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    567
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    The web-browser has a huge bug. It gets stucks often, even when 45mb of ram is available, and then it freezes, and u need to use the lock key to get back on homescreen, and then the clock is gone :lol:

  8. #158
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,294
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    I have a RED 5800.
    I updated from v11 to v20
    My media key used to drop down a semi-transparent RED menu, but after the firmware update it is a semi-transparent Grey menu.
    Anybody Facing this problem?
    I loved the red one

  9. #159
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    Hey Guys..I bought nokia 5800 4m dubai..Unlocked..I live in uk london..So i came here like 2 weeks ago..I put my O2 Sim card it was working..i used three days den i changed ma sim to orange..It was working..i used for 2 more day..And now what happened is ma Fone iz not reading any sim card..Its saying Sim Card Registration Failed..i tried 5 different sim cards..but its not workin on my 5800 Nokia. Dat sims are workin on oda fones..I formatted ma fone 2 times wid *hash7370hash code 12345..but still its da same..and i updated ma nokia 5800 again..i reinstall v20 again..but still same problem..rest of da things are perfect..but da main thing of the fone is corrupted..Can any1 help me..If yes reply me..or send me private msg..Or email me on MA addy..smokinacigy@hotmail.com..thnx

  10. #160
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Nokia 5800XM v20 Bugs (Post them here!)

    WLAN connection is somethimes breaking off, nevertheless signal is still 90%!


 
Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast

Similar Threads

  1. Is OctroTalk compatible with Nokia 5800XM?
    By icad_09 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 11
    Last Post: 10-03-2010, 01:57 AM
  2. Virtual keys for Nokia 5800xm?
    By madjammu in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 6
    Last Post: 05-30-2010, 06:44 PM
  3. Skyfire on 5800XM?
    By agourav08635 in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 36
    Last Post: 01-13-2010, 02:26 PM
  4. nokia 5800xm - flash games-winter bell
    By yamen in forum Symbian S60v5 Games
    Replies: 42
    Last Post: 09-23-2009, 08:38 AM
  5. Nokia 5800XM - Unable to install or uninstall app & games
    By miracle_wind in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 37
    Last Post: 03-15-2009, 11:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •