Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 348 of 384 FirstFirst ... 248298338346347348349350358 ... LastLast
Results 3,471 to 3,480 of 3840
  1. #3471
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,293
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by chintancm
    Where is the default ringtone(Nokia Remix) of RC 3.0 stored? I coudnt find it.
    yes bro it is stored in "data" folder in rofs

  2. #3472
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,293
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by prakashkaran
    hy rohit ,

    pls tel me how to change startup image 3d earth location n instructions plss
    yes bro u need to edit "startup.mif" and "splashscreen.mbm" file in resource folder in rofs
    i have posted the instructions in the 1st page of this thread as a reply to a user asking the same...

  3. #3473
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,293
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by kalamides
    Sorry for bothering you guys with what I am about to ask but I really don't know what to do
    I have a RM-356 and I downloaded this last RC3. I took the files from navifirm, I changed the file that should have changed, rename it, and in jaf I select the "USE INI", select my phone, although I don't know why for rm-356 has 5800D-1 next to it. The MCU, PPM, CNT and APE variant become light green and then I hit flash. It finishes the flashing, says "done" but the phone doesn't start, it vibrates normally to start but that's all. Please help if you can and know, thank you!

    P.S. If I put back a firmwire from navifirm without replacing the rofs2 file, works just fine!
    oh... kei follow this method..
    download my file rofs2
    download pnht c6 v11 files
    inside u will get many, but take only core and uda file
    now open jaf bb5 tab tick manual flash tick dead usb untick crt 308
    press MCU and select core file
    PPM and my rofs2
    APE VARIANT and select uda file
    swich off phone and connect to pc
    press flash, press ok in the error box
    now press the power button in phone just once, dont hold it... then flashing will start, when it says done, then unplug and use my cfw
    let me know if u having any problem
    thanks

  4. #3474
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,293
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by mad_hat
    Rohith, Do you have any suggestions to get the following working in your excellent CFW:
    1. Email messaging is having problems
    2. Message Reader is not working
    Thanks
    yes bro open my rofs2 and just copy these files
    http://www.mediafire.com/?2k2h4r68r3zr36h
    as it is and repack flash... u will have settingswizard and email messaging will work... !!!

    OR

    just open software updater application in u r phone and refresh, it will show u to install mail for echange, install it and restart phone, then email will work (this method is better than flashing)

    and ya for message reader it is a bug with v11 i think... ya
    download this http://forum.dailymobile.net/index.p...0;attach=76677
    and paste it in rofs and flash

  5. #3475
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,293
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by umerleo
    Hey Rohit.

    i updated from your xpressneutron 11 to this RC3 one and am currently exploring the new features.

    the full screen qwerty keyboard does not come up automatically on rotating the phonne while entering text (as was true in xpressneutron or the original 5800 firmwares)
    can you point out a solution plz?
    yes bro u r correct, it has been disabled in this c6 core itself

  6. #3476
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5,321
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    @ Umerleo

    U have to set it manually...this is annoying but no other options..

  7. #3477
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    128
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    @appleorangefruit

    Dude, I added a few mods found here at DM to your XpressTech RC3 and now, after installing some new HS widgets (also from here), I can't add them to the HS because they don't show up in the "add content" list.
    Have you had this happen before?
    Any help\advice would be much appreciated.
    Thanks, mate.

  8. #3478
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5,321
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by eternal
    @appleorangefruit

    Dude, I added a few mods found here at DM to your XpressTech RC3 and now, after installing some new HS widgets (also from here), I can't add them to the HS because they don't show up in the "add content" list.
    Have you had this happen before?
    Any help\advice would be much appreciated.
    Thanks, mate.
    U cant use all normal mods with this c6 firmware...or it will contain bugs...use the mods those are only for c6 fw...

  9. #3479
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    128
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by 008Rohit
    U cant use all normal mods with this c6 firmware...or it will contain bugs...use the mods those are only for c6 fw...
    Hi there 008Rohit thanks for the reply.
    All the mods I used came from the "Special Mods for C6-5800" thread.
    Any ideas?

  10. #3480
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,293
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [UPDATED 01/9] XpressTech RC 3||C6 V11||AppleOrangeFruit || Rohith Thatchan

    Quote Originally Posted by umerleo
    Rohit, i would humbly suggest that you should change your usual EXCUSE ME BOSS U HAVE A TEXT MSG tone to some other decent one.

    will be highly appreciated

    thumbs up for the CFW other wise. still exploring it though
    oh thanks 4 u r suggestion.. sure ill change it in my next rc 4


 
Page 348 of 384 FirstFirst ... 248298338346347348349350358 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •