Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 111 to 120 of 158
  1. #111
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    622
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by TLnY
    +1
    Yes still the same please do sumthing... please upload an full working mod..
    Thanks

  2. #112
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    317
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by tauio111
    Whats up with the RDS bug :S ive never noticed it on my 5530 my RDS always works, even tho i dont need it that much
    that bug doesn't exist on 5530

  3. #113
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,880
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    2

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by sic-ever
    Swordlink, tell me one thing. If it doesn't work, I'm not the one and only who has problems, why are you, and Steven still writing such things as RDS is working perfect, or "radio works without no error about headphones."
    The Project is fine, allright, but you have to agree with me that it's far from working on 5800 or 5800@C6-00.

    If you written such thing in subject as "Ported" (past tense), people think that it's complete. So, if it's complete, then give us proof of your work in form of screenshots from your own 5800, not OmniaHD.
    Quote Originally Posted by Maaan
    Dont Know about RDS, but I just flashed it and when I started radio, I told me to connect a wired headset, I connected it and it started normaly like it should, i can listen to radio as ussual, but my problem is that I got a different looking radio rather then on screens above

  4. #114
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    207
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by Maaan
    Yep when I run fmradio.exe it says connect wired hadset

  5. #115
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    491
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    This is what i get :/

  6. #116
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    207
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    This is what you get, because you run original radio application with changed graphic mif file, same as Maaan.

  7. #117
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    491
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by sic-ever
    This is what you get, because you run original radio application with changed graphic mif file, same as Maaan.
    Im aware of that.

  8. #118
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    193
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by sic-ever
    Swordlink, tell me one thing. If it doesn't work, I'm not the one and only who has problems, why are you, and Steven still writing such things as RDS is working perfect, or "radio works without no error about headphones."
    The Project is fine, allright, but you have to agree with me that it's far from working on 5800 or 5800@C6-00.

    If you written such thing in subject as "Ported" (past tense), people think that it's complete. So, if it's complete, then give us proof of your work in form of screenshots from your own 5800, not OmniaHD.
    +1. Topic title is misleading.

  9. #119
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    267
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by Z3tor
    +1. Topic title is misleading.
    agree.
    1. Ported? No, not ported yet. Just tryin files and as you see it doesn't works. So, called this to "ported" break forum rules I think (misleading topic).
    2. RDS bug not fixed because not radio files caused the rds bug, so it would be interest to solve it with fmradio.* files. "Dont Know about RDS", it doesn't mean that he hasn't rds bug, just means that he don't know about rds bug, probably there is no rds signal.
    3. the original files called tubefmradio.exe/dll/mif/etc., not simple fmradio.exe/dll/mif/etc. as the files in samsung pack. i guess if we just put this files into rofs2/3, the 5800 fw wont recognize the new files as fmradio and will starting default/original (and in fw still present) tubefmradio.exe if we tap radio icon in menu. yes, you can start the fmradio.exe from xplore (i didn't see this instruction in first post), but dont think so that would be enough.

    in this case, this title would be true: [New project]Porting Omnia FM-Radio to 5800 & fixing RDS bug

  10. #120
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    i agree mate. maybe we should change the topic title to Porting instead of Ported. anyway, great progress on the project mates.


 
Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Request] Porting Omnia HD Touch Player To 5800
    By esirad in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 9
    Last Post: 07-15-2010, 10:07 AM
  2. Benefits of future radio technology - NRC presents Cognitive Radio
    By phattrance in forum General Symbian Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2010, 10:07 PM
  3. porting symbian^3 music player to 5800
    By sanchitgrover in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 39
    Last Post: 06-03-2010, 02:17 PM
  4. Porting Equalizer app from Satio to 5800 (and s60v5)?
    By jinsk8r in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2010, 02:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •