Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 158
  1. #91
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    317
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by eternal
    Same here, no difference...
    Ticked APE Variant?

  2. #92
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7,977
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by Xanza
    Ticked APE Variant?
    so it means we have to flash the uda as well for this to work mate?

  3. #93
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    267
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by steven25
    well i tried v31 radio app ported to v51.
    rds still didnt work. so am sure theres another file/files needed to be found for fully working rds
    I've tried too that, but after I saw here that the rds working while bluetooth device connected, I thought the problem is not with radio files but something common file. avkon* or bt* dll files maybe? dunno, I've no time to try all possibilities.

    Quote Originally Posted by spatialrend
    Eh? I deleted the FMRadio_reg.rsc from the package steven uploaded on post 83. and placed everything else into rofs2 of c6 cfw and flashed it and the radio is still the default one! Did I do anything wrong? lol.
    and why did you do that m8? I don't see anywhere in steven's post that "delete the file". in first post, swordlink wrote about FMRADIO.RSC not FMradio_reg.rsc, not the same...

  4. #94
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    41
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    It still says "Connect Wired Headset".

  5. #95
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    117
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by steven25
    ok guys i have started from scratch using the same c6 cfw that we have released to all of you.

    i have only placed the files that i uploaded. no mods etc.

    and radio works without no error about headphones.

    so i dunno what you guys are doing wrong.

    i have uploaded again for you guys.

    also the rds aint all that brilliant, shows song and artist sometimes.
    is it work on X6? please share me some pics about this mod. thx

  6. #96
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,880
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    2

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!




    some screenies

  7. #97
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    167
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by bladehu2
    I've tried too that, but after I saw here that the rds working while bluetooth device connected, I thought the problem is not with radio files but something common file. avkon* or bt* dll files maybe? dunno, I've no time to try all possibilities.
    and why did you do that m8? I don't see anywhere in steven's post that "delete the file". in first post, swordlink wrote about FMRADIO.RSC not FMradio_reg.rsc, not the same...
    +1 to you. But even when I did not delete it, the radio is still the default one. Im using xtension c6 rofs2, could that be the problem? Maybe a video tutorial would be useful =)

  8. #98
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    193
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    So, RDS works without bluetooth connection? In your screenshots you have bluetooth connected. I wouldn't say "RDS bug fixed" if you have to make a BT connection to get RDS.

  9. #99
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,227
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by steven25
    ok guys i have started from scratch using the same c6 cfw that we have released to all of you.

    i have only placed the files that i uploaded. no mods etc.

    and radio works without no error about headphones.

    so i dunno what you guys are doing wrong.

    i have uploaded again for you guys.

    also the rds aint all that brilliant, shows song and artist sometimes.
    It still says "Connect Wired Headset".

  10. #100
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    41
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: [Ported] Omnia FM-Radio to 5800! - RDS bug fixed!

    Quote Originally Posted by Monster Hunter
    It still says "Connect Wired Headset".
    +1


 
Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Request] Porting Omnia HD Touch Player To 5800
    By esirad in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 9
    Last Post: 07-15-2010, 10:07 AM
  2. Benefits of future radio technology - NRC presents Cognitive Radio
    By phattrance in forum General Symbian Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2010, 10:07 PM
  3. porting symbian^3 music player to 5800
    By sanchitgrover in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 39
    Last Post: 06-03-2010, 02:17 PM
  4. Porting Equalizer app from Satio to 5800 (and s60v5)?
    By jinsk8r in forum Symbian S60V5 Modding
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2010, 02:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •