Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    596
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    Dont say win XP SP3, say win XP SP2 in the compatibility mode and see and post us an update

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    132
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    Quote Originally Posted by paarkhi
    Dont say win XP SP3, say win XP SP2 in the compatibility mode and see and post us an update
    I had already tried different os in compatibility mode none worked, but i went back and tried xp sp2 again and still nothing.
    And plus I read somewhere that i can try setting compatibility mode to all .exe files that jaf uses(the ones in program files) and nothing is working.
    Maybe I should download another version?

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    385
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    Try the one i've attached, works fine for me on win7.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    132
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    ok i will try this, and i think it's the same one that I already have.
    And could you please link me to where you downloaded the version that is working for you?

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    132
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    Oh great! This key emulator actually worked!!! It's a little bit different from the one I had and it works! Thank you man +1

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    385
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    no problem mate

  7. #17
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    98
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    after successfully running the emulator with win7 .. i have a problem with flashing my phone using jaf it reached a point and a letter pop up ( 17 cmd block) and stop.. i tried so many times with no success??

    any suggestions?

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    596
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    Quote Originally Posted by fares20045
    it reached a point and a letter pop up ( 17 cmd block) and stop..
    any suggestions?
    Which point? be specific...

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    385
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    Quote Originally Posted by fares20045
    after successfully running the emulator with win7 .. i have a problem with flashing my phone using jaf it reached a point and a letter pop up ( 17 cmd block) and stop.. i tried so many times with no success??

    any suggestions?
    Pls post screenshot and log.

  10. #20
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    98
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: jaf 65 and windows 7 enterprise + ultimate

    Here is the log i got

    JAF version 1.98.62
    Detected PKEY: 9000AAC9
    Card life counter: 99.99%
    P-key nokia module version 01.02
    FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
    USB Cable Driver version: 7.1.27.0
    Changing mode...Done!
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: NONE
    PPM Flash file: NONE
    CNT Flash file: NONE
    APE Variant file: NONE
    Searching for JAF saved location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\

    Searching for default location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM505\Products\RM-505\
    Searching for JAF saved location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\
    Scanning ini files...
    Searching for default location of ini...
    Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM505\Products\RM-505\
    Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\
    FILES SET FOR FLASHING:
    MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\RM-505_21.0.045_prd.core.C00
    PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\RM-505_21.0.045_prd.rofs2.V15
    CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\RM-505_21.0.045_C01_prd.rofs3.fpsx
    APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505\RM505_507_21.0.045_uda_4_001.uda.fpsx
    Languages in ppm: English,Arabic,French
    Detected P-KEY: 9000AAC9
    P-key nokia module version 01.02
    Init usb communication...
    PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Found
    Sending RAW loader...
    Using 009.012.005
    Elf2flash 09.24.000
    CMT RAW loader...
    Patching RAW boot step2...
    Sending RAW Loader...
    ....................Loader Sent!
    Stage 2 starting................PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...

    then the error pop up ( 17 cmd block)


 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Nokia 5800 Theme #169 - Windows Vista Ultimate by ~marioc5198
    By H0CKEY in forum Symbian S60v5 Themes
    Replies: 32
    Last Post: 04-27-2010, 03:43 PM
  2. Nokia 5800 WPA-enterprise settings
    By twtb in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2010, 08:35 AM
  3. Nokia S60v3 Theme #239 - Enterprise By NaHid
    By nasua in forum Symbian S60v3 Themes
    Replies: 3
    Last Post: 06-19-2009, 11:43 PM
  4. Symbian Theme - Enterprise One Official Release By t7
    By phattrance in forum Blog Posts
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 06:54 AM
  5. Problem with E51 Wlan WPA2-Enterprise
    By titanace in forum Symbian S60v3 Forum
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-2009, 01:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •