Join Today
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,318
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Need New Navifirm [solved]

    Please someone attach here the new version of navifirm.

    Do not attach Navifirm 0.1
    I have Navifirm 0.1 but don't know whats wrong...its not able show anything...just remains blank....fails 2 load.

    Please attach navifirm....

    SOLVED

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    581
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Need New Navifirm!

    Navifirm 0.1 works great.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,318
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: Need New Navifirm!

    Its not able 2 download anything 4 me....dosent load any list at all
    Thats why i requested another version if u have plz attach


    when i click quality assuarance tab...a list of phone models loads...but there is no 5800

    and on production external tab...it dosent load anything...

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    382
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Need New Navifirm!

    Quote Originally Posted by Upakul
    when i click quality assuarance tab...a list of phone models loads...but there is no 5800

    and on production external tab...it dosent load anything...
    May be you are behind some kind of proxy that is why it is not working for you.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    30
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Need New Navifirm!

    Setup NET Framework Version 2.0 if use windows xp

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Need New Navifirm?

    Try this.

    Go to Control Panel > Internet Options > Connections > LAN Settings > Check the Automatically Detect Settings box.

    Open Navifirm window now.

    Probably will work, it did in my case on doing the same. Have had loads of programs in the past which don't connect to internet if that silly option is not checked. Sucky iTunes for example. :P

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    377
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Need New Navifirm?

    I just "right click" and click "run as administrator" and it works. When i just try to normally open it , it wont open. So i run it as admin and it works .

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,318
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: Need New Navifirm?

    Thanks everyone for your help. problem solved

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    41
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: Need New Navifirm [solved]

    Hi!!! every1....I also have d same problem bt its nt workin in my case with these methods....plz help i also get the sme error in my navifirm i use Win 7....
    Thanx in advance....

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,318
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    1

    Default Re: Need New Navifirm [solved]

    Quote Originally Posted by Nikhil
    Hi!!! every1....I also have d same problem bt its nt workin in my case with these methods....plz help i also get the sme error in my navifirm i use Win 7....
    Thanx in advance....
    Test the new naviform 0.3 and also see that met framework is installed


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [solved]How to add Orange HS to CFW(for CFW50 only partially solved)
    By ini in forum Symbian S60V5 Custom Firmware / Cooking - Discussion
    Replies: 45
    Last Post: 04-25-2010, 06:32 PM
  2. [Solved]Strange Battery Problem Nokia 5800[Solved]
    By paarkhi in forum Symbian S60v5 Forum
    Replies: 11
    Last Post: 03-26-2010, 02:29 PM
  3. [Solved]ROM Patcher Problem[solved]
    By paarkhi in forum Symbian S60V5 Custom Firmware / Cooking - Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 03-18-2010, 02:06 AM
  4. [SOLVED] Waiting for Nokia 5730XM v200.12.87 to be hacked by PNHT [SOLVED]
    By n0mercy in forum Symbian S60V5 Custom Firmware / Cooking - Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 03-17-2010, 05:14 PM
  5. Cannot run NAVIFIRM
    By kempjoiner in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2010, 09:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •