Join Today
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    hey
    i want to flash my nokia n8 rm 596
    through phoenix....
    when i setup my phoenix
    i put Rm-596 folder in
    D:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596

    i also set directory of...in tool>option> product location

    but i am still having same problem......any 1 can help me ... so please reply..
    thanks

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    no one knows ........ ? i need it urgently........plz help me

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    95
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    Change the path in Pheonix settings to D:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596

    as it would be C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    i have installed my window in D drive so this path is correct ........... i checked such changes............but facing same problem..............

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    95
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    How exactly are you flashing your mobile ?

    Turn off your mobile

    Simply open Pheonix

    Goto Open Product

    Select RM-596

    then Goto Firmware update

    Then click on ... button

    Select Product code of your N8 ( you can use any product version of same mobile i.e You can flash italian N8 with Euro version too.)

    if the Product code is displayed there then your settings are fine , else you need to manually select the folder described in previous post.


    At last , check that you have Put all the files in Folder name Rm-596 , there should not be any other folder within Rm-596 folder.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    101
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    Just rename all firmware files to start from "RM" delete the prefix numbrs from file name as it should start from rm-675 in my case....

  7. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    73
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    hi,
    install latest phoenix version surely solved your problem.

  8. #8
    Senior Member thowed's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,152
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    Quote Originally Posted by debbuger
    Just rename all firmware files to start from "RM" delete the prefix numbrs from file name as it should start from rm-675 in my case....
    thanks mate...usually we didnt realize those file, this happened to me few hour back...but solved with this simple step.

    Quote Originally Posted by arrykam
    hi,
    install latest phoenix version surely solved your problem.
    install reinstall will not help as long we still didnt use all firmware file that start with RMxxx
    rather not to say

  9. #9
    Senior Member mahindar's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hyderabad,India
    Posts
    1,028
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    Even after following all the above methods If u still face the error please follow this

    After installing phoenix, don't open application directly.
    Just Right click on the phoenix shortcut on your desktop and select "Run as Administrator". It worked for me.. So please have a try


  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    440
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0

    Default Re: phoenix...neither dp1.0 nor dp2.0 was found

    I think your files not enough for flashing.
    if you want to flash with phoenix you need at least 9 files.
    this is mine for updating n8 to belle:
    ==============================
    RM596_0599397_111.030.0609_020.dcp
    RM596_0599397_111.030.0609_020.vpl
    RM596_0599397_111.030.0609_020_signature.bin
    RM596_APE_ONLY_ENO_11w36_v0.161.fpsx
    RM-596_111.030.0609_14.01_MEA_C_79u_prd.rofs2.fpsx
    RM-596_111.030.0609_79u_prd.core.fpsx
    RM-596_111.030.0609_C07.01_MEA_4_79u_prd.rofs3.fpsx
    RM-596_111.030.0609_U07.01_79u.uda.fpsx
    RM-596_111.030.0609_U08.01_79u.uda.fpsx


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. pls .help Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product," on phoenix
    By gianjrocc2 in forum Symbian^3 Custom Firmwares - Discussion
    Replies: 48
    Last Post: 10-12-2013, 07:48 AM
  2. [Help] Some bugs found ..^_^
    By kbhoir1 in forum Symbian S60V5 Custom Firmware / Cooking - Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 11-10-2011, 02:11 PM
  3. [Help] No ini found in JAF
    By brainkiller in forum Symbian S60V5 Custom Firmware / Cooking - Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-25-2011, 03:17 PM
  4. N95 using Phoenix found DEAD... can't turn on... HELP
    By toni8284 in forum Symbian S60v3 Forum
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2009, 01:02 PM
  5. FW v21.0.101 Some changes I found, what did you get?
    By jasonyip33 in forum Symbian S60v5 Firmware Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 06-25-2009, 10:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •